1. Никакви обиди към когото и да е, по каквато и да е причина. Ако сте обиден от друг потребител, просто пишете на някой от администраторите. 2. Можете да рекламирате само със съгласието на администратора или след размяна на банери. 3. Пишете на кирилица. Ако нямате - уведомете админ/модератор или използвайте кирилизатор. Все пак форумът е български, както и играта, която заедно играем. 4. Забранено е изнудването на играчи от съюза или форума. Ако се молите на някой потребител да ви даде ресурси без нищо, най-много да си получите някой бан тук. 5. Забранени са проявите на расизъм от всякакъв вид. 6. Забранено е копирането на форума - части от него или идеи !!! Все пак форума е оригинален и, моля, зачитайте правата ни. Ако се разбере, че някой от друг съюз е копирал нещо от форума, ще бъде баннат по IP и e-mail. 7. И най-важното - Забавлявайте се!!! Smile

  Правила на съюза

  Share

  Admin
  Администратор
  Администратор

  Posts : 2
  Join date : 20.04.2009

  Правила на съюза

  Писане by Admin on Съб Апр 25, 2009 3:32 am

  Правила на съюза

  • Ако член на съюза е нападнат, всеки, който се намира близо до него, да му окаже помощ!
  • Ако ви се наложи да отсъствате по някакви причини, преди да пуснете режим "почивка", моля, уведомете лидера, МВР, генерала или дипломата на съюза или просто пуснете масово съобщение!
  • Всеки да си направи войска и да достигне поне 2000 точки генерали, в противен случай ще бъде отстранен от съюза!

  • Да не се нападат членове на съюзите SONA, LOST, DELTA, Vendeta (DLC), Primavera Mafia (PrM), TUNA, TUNA1, devil и Verso!

  • Преди да атакувате активен играч, който е в съюз се обадете на някое от ръководните лица!

  • Неактивните от съюза се изгонват и обират веднага!

   В момента е: Вто Дек 11, 2018 1:11 pm