1. Никакви обиди към когото и да е, по каквато и да е причина. Ако сте обиден от друг потребител, просто пишете на някой от администраторите. 2. Можете да рекламирате само със съгласието на администратора или след размяна на банери. 3. Пишете на кирилица. Ако нямате - уведомете админ/модератор или използвайте кирилизатор. Все пак форумът е български, както и играта, която заедно играем. 4. Забранено е изнудването на играчи от съюза или форума. Ако се молите на някой потребител да ви даде ресурси без нищо, най-много да си получите някой бан тук. 5. Забранени са проявите на расизъм от всякакъв вид. 6. Забранено е копирането на форума - части от него или идеи !!! Все пак форума е оригинален и, моля, зачитайте правата ни. Ако се разбере, че някой от друг съюз е копирал нещо от форума, ще бъде баннат по IP и e-mail. 7. И най-важното - Забавлявайте се!!! Smile

  За да влезете в групата "Варвари"

  Share
  avatar
  ValTM
  Computer Maniac
  Computer Maniac

  Posts : 183
  Join date : 25.04.2009
  Age : 27
  Location : Sofia

  За да влезете в групата "Варвари"

  Писане by ValTM on Съб Апр 25, 2009 8:08 pm

  За да влезете в групата "Варвари" и да получите достъп до военния форум, трябва да бъдете член на съюза VRV и да поискате членство в тази група. Просто цъкнете тук, а после на Join Group, като ще получите членство след одобрение от администратор или модератор.
  Ако не получавате одобрение повече от един ден, пишете ми на лично тук, в играта /ValTM/ или на някой IM. Контактите ми могат да се намерят из форума (точките под ника ми, като натиснете до него.


  _________________

   В момента е: Вто Дек 11, 2018 1:48 pm